Preview Cruise #1
Door: Nick Buijks
10 Maart 2012 | Cayman Eilanden, Georgetown
We zijn weer enkele dagen verder… onderweg naar onze volgende bestemming Costa Maya, Mexico. De previewcruise loopt vooralsnog als voorspeld.
Deze week hebben we Cast Members van Disney Cruise Line aan boord, die op het hoofdkantoor in Celebration, Florida werken. Er zijn daarnaast allerlei presidenten, vice-presidenten en directeuren van The Walt Disney Company aan boord.
Afgelopen donderdag vertrokken we vanuit Port Canaveral. Vrijdag was onze eerste dag op zee om daarna op zaterdag aan te komen in Grand Cayman. Grand Cayman is een van de Cayman eilanden, die tot het Verenigd Koninkrijk behoren. Helaas heb ik niets van het eiland gezien omdat mijn pauze te kort was om aan land te gaan.
Vandaag varen we richting Costa Maya, Mexico. Ook hier ga ik niet aan land, vanwege hetzelfde probleem.
Op 7 maart zijn alle nieuwe Crew Members (ongeveer 1100) naar Walt Disney World gegaan. Guest Services kreeg een rondleiding door Disney’s Grand Floridian Resort & Spa, Walt Disney World’s meest luxueuze resort. Hierna gingen we met z’n alle naar Magic Kingdom, waar een aantal groepsfoto’s werden gemaakt.
Na het maken van de foto’s konden we doen wat we zelf wilden. Ik zou met Ashleigh, mijn Canadeese collega, naar EPCOT gaan. Voor vertrek hebben we onze plannen gewijzigd, aangezien er een backstage tour voor ons was georganiseerd.
Om 14 uur werden we verwacht bij Splash Mountain, waar we werden opgewacht door onze drie ‘trainers’ van de afgelopen weken en Entertainment Coordinator van Magic Kingdom. Alle drie werken in Walt Disney World en hebben ons de afgelopen weken geholpen met het opstarten van Guest Services. Whitney is Training Manager voor Disney World, Valerie is Guest Services Manager Disney’s Wilderness Lodge en Melanie is Guest Services Manager Disney’s Yacht & Beach Club.
We werden backstage rondgeleid door de garages waar alle wagens voor de grote parades staan. Er werden ons interessante weetjes verteld over de wagens van Main Street Electrical Parade, SpectroMagic Parade en Celebrate a Dream Come True Parade.
Aan het eind van de rondleiding mochten we kijken naar de voorbereidingen van de Celebrate a Dream Come True Parade.
Dit was het hoogtepunt van de dag. Een exclusieve tour, die bijna nooit wordt gegeven in Walt Disney World.
Na de tour bleef er nog tijd over voor een aantal attracties, waarna we rond 17 uur terug naar Port Canaveral gingen.
Walt Disney World blijft een geweldige ervaring. En dit is waar dromen echt uit kunnen komen. Ik kan niet wachten tot mijn volgende bezoek aan Disney World.
Ik ga nu stoppen met schrijven. Ik probeer snel weer iets te typen!
Dag!
Ik ga nu stoppen met schrijven. Ik probeer snel weer iets te typen!
Dag!
13 Maart 2012 - 12:32
Suzanne:
Super leuk Nick dat je ons op de hoogte houd. Wij hebben in Grand Cayman een keer het strand bezocht (7 miles beach) en de tweede keer dat we er waren zijn we met dolfijnen gaan zwemmen en naar een turtle farm geweest. leuk leuk leuk allemaal.